Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečka po sexuálnom škandále: Neuveríte, v čom sa objavila na móle!

Asia Argento Zobraziť galériu (6)
Asia Argento (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Ako neviniatko! Meno Asia Argento (43) bolo v posledných mesiacoch v médiách skloňované najmä so sexuálnym škandálom. Talianská herečka bola jednou z hlavných tvári hnutia MeToo, neskôr čelila obvineniam, že sama znásilnila mladého kolegu. Škandalózna umelkyňa sa v týchto dňoch objavila na prehliakovom móle a mnohým vyrazila dych.

Keď sa v médiách začali objavovať prvé správy o tom, že producent Harvey Weinstein sexuálne napadol mnohé herečky, o traumatizujúcich udalostiach prehovorila aj nie príliš známa talianská herečka Asia Argento. Tá sa potom stala jednou z hlavných iniciátorok hnutia MeeToo. 

Pomerne šokujúce boli informácie, s ktorými prišiel jej herecký kolega Jimmy Bennett. Dojica si v roku 2004 zahrala vo filme The Heart Is Deceitful Above All Things, kde Asia stvárnila jeho matku, ktorá sa živila ako prostitutka. Mladík prišiel s obvineniami, že ho Asia v roku 2013 pozvala na istú filmovú premiéru a potom ho na hotelovej izbe znásilnila. V tom čase mal 17 rokov. Asia sa týmto obvineniam bránila a vo svojej verzii tvrdila, že práve ona bola obeťou svojho mladšieho kolegu. 

Rozruch okolo tejto aféry časom utíchol. Hovorilo sa o tom, že Jimmy si celé obvinenia vymyslel, lebo zacítil šancu vyťažiť z toho nejaké peniaze...

V Pariži aktuálne prebieha Haute Couture Week. V rámci módnej šou sa na móle prekvapivo objavila aj kontroverzná Asia Argento. Dizajnér Antonio Grimaldi obliekol tmavovlásku do nevinne pôsobiacich bielych šiat s aplikáciou pripomínajúcou anjelské krídla. Čo poviete, predviedla sa Asia v tejto kreácii zámerne?

Asia Argento sa predviedla ako modelka.
Zobraziť galériu (6)
Asia Argento sa predviedla ako modelka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Asia Argento ako modelka.
Zobraziť galériu (6)
Asia Argento ako modelka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Asia Argento
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu