Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Paparazzi FOTO tehotnej celebrity: Fíha, poriadne pribrala!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (8)
Jessica Simpson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Na topkách sme vás už informovali, že herečka a speváčka Jessica Simpson (38) nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. K synovi a dcérke by jej malo pribudnúť ďalšie dievčatko. Ako počas predchádzajúcich tehotenstiev, aj teraz známa blondínka dosť pribrala. Paparazzi fotky sú toho dôkazom.

Mnohé mamičky nám dajú za pravdu, že tehotenstvo je krásnym obdobím. Prináša však so sebou nielen radosti. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad Jessica Simpson, ktorú trápia opuchy nôh. Fanúšikom sa nedávno posťažovala na instagrame a pýtala si rady, ako ich zmierniť. 

A hoci by sa slávna blondínka mala najmä šetriť, v uplynulých dňoch si dopriala aj zábavu. Spoločne s manželom Ericom Johnsonom zavítala na koncert svojej sestry Ashlee. Tam sa to hemžilo bulvárnymi fotografmi, ktorým sa podarilo zvečniť aj promi tehuľku. 

Jessica zahalila svoje krivky do voľných čiernych šiat. Počas tehotenstva pochopiteľne priberie každá žena, v prípade známej blondínky je však prírastok hmotnosti o čosi výraznejší. Odráža sa to na jej tele, ale i dvojitej brade. 

Čoskoro trojnásobná mamička si však z toho ťažkú hlavu nerobí. S kilami navyše sa musela popasovať aj po predošlých tehotenstvách a zdravie dieťatka je pre ňu určite na prvom mieste. Inak, plánuje mu dať meno Birdie, čo v preklade znamená vtáčik.

Jessica Simpson počas tehotenstva výrazne pribrala.
Zobraziť galériu (8)
Jessica Simpson počas tehotenstva výrazne pribrala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu