Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známu prsaňu potrápil výstrih: Naprávala si ich rovno pred fotografmi!

Kelly Brook Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Chcela sa vyhnúť trapasu! Modelka Kelly Brook (39) sa počas uplynulých dní zúčastnila charitatívneho predstavenia Cirque du Soleil Totem, ktoré sa konalo v londýnskej Royal Albert Hall. Akcie sa zúčastnil aj urodzený pár - vojvoda Harry s tehotnou manželkou Meghan. Pozornosť si však uchmatla i spomínaná kráska. Na červenom koberci totiž pózovala v minišatách s hlbokým výstrihom. A ten len ťažko zvládal nápor brunetkiných pŕs.

Kelly Brook je dobre známa najmä vo Veľkej Británii, kde ju poznajú ako modelku spodnej bielizne, moderátorku a príležitostnú herečku. Jej príspevky na sociálnych sieťach však sledujú ľudia zo všetkých kútov sveta a na svoje si vždy prídu zvlášť muži, ktorým sa na ženách páčia väčšie vnady. 

Sympatická brunetka sa ale svojimi prednosťami celkom rada pochváli aj na červenom koberci. Azda nikoho preto neprekvapilo, keď sa tento týždeň ukázala v spoločnosti oblečená v šatách s výstrihom. 

Kelly sa z neho však každú chvíľu drali von prsia. A tak či chcela, alebo nie, musela si ich každú chvíľu naprávať. Na verejnosť sa tak dostali aj takéto momentky.  

Kelly Brook
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kelly Brook
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly Brook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu