Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Miss špeciálny agent to prehnala s botoxom: Sandra, dokážeš sa vôbec usmiať?!

Sandra Bullock Zobraziť galériu (7)
Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Bez podprsenky, bez vrások a bez úsmevu! Takto zavítala Sandra Bullock (54) na slávnostnú premiéru hororového filmu Bird Box. Krásna herečka vyzerala v červenej róbe fantasticky a v porovnaní s mnohými rovesníčami si odhalený chrbát môže smelo dovoliť. Na tvári jej však chýbal povestný úsmev a hádam každému udrelo do očí, že známa brunetka ani len netuší, čo sú to vrásky.

Sandra Bullock je talentovanou herečkou, čo dokázala v mnohých filmoch. Spomenúť možno Magickú posadnutosť, Miss špeciálny agent. Nebezpečná rýchlosť, Návrh, či Dom pri jazere. Na konte má aj Oscara za výkon vo filme Splnený sen. Mnohých fanúšikov si získala aj zjavom a právom patrí medzi najpríťažlivejšie hviezdy šoubiznisu. 

Brunetka si však podobne, ako viaceré jej kolegyne, túži zachovať mladistvý vzhľad. Chvíľkami to však pôsobí tak, akoby to Sandra s omladzujúcimi procedúrami prehnala. 

V pondelok sa ukázala na premiére počinu Bird Box a jej hladká tvár bez vrások a s výrazným mejkapom pôsobila dosť zvláštne. Zarážajúce tiež je, že Sandra, pre ktorú je úsmev priam poznávacím znamením, sa celý čas tvárila akosi vážne. Žeby mala problém sa usmiať? 

54-ročná Sandra Bullock má tip-top postavičku.
Zobraziť galériu (7)
54-ročná Sandra Bullock má tip-top postavičku.  (Zdroj: SITA)

Sandra Bullock sa príliš neusmievala.
Zobraziť galériu (7)
Sandra Bullock sa príliš neusmievala.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sandra Bullock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu