Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda komiksovky Flash sa oženila: Áno povedal staršej partnerke!

Grant Gustin
Grant Gustin (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americký herec Grant Gustin sa oženil. Dvadsaťosemročný rodák z Norfolku v štáte Virginia si v sobotu vzal za manželku fyzioterapeutku LA Thoma. Radostnú správu potvrdil pre magazín People hercov manažér Robert Stein.

"Môžem potvrdiť, že sa Grant Gustin a LA Thoma počas uplynulého týždňa zosobášili. Bola to najkrajšia ceremónia, ktorú zdieľali so svojimi rodinami a blízkymi priateľmi," uviedol.

Podľa portálu E! News sa svadba konala v sobotu v Los Angeles. Medzi svadobnými hosťami boli hercovi kolegovia z televízie aj divadla Melissa Benoist, RJ Brown, Max Chucker, Daveed Diggs, Adam Kaplan, Jared Loftin, Ben Ross, Leela Rothenberg, Taylor Trensch a Chris Wood, modelka Renée Mittelstaedt či osobný tréner Ryan Phillips. Gustin sa s 30-ročnou Thoma zasnúbil vlani na jar. Dvojica vtedy spolu randila viac ako rok.

Grant Gustin sa stal známym ako Sebastian Smythe z televízneho hitu Glee (2009-2015). V roku 2013 sa predstavil ako forenzný vedec Barry Allen v seriáli Arrow, pričom v roku 2014 sa na televízne obrazovky vrátil v hlavnej úlohe seriálu The Flash, v ktorom sa z Barryho následkom nehody stane obľúbený superhrdina. Flasha neskôr stvárnil aj v projektoch Supergirl (2015) a Legends of Tomorrow (2016). Zahral si tiež vo filmoch A Mother's Nightmare (2012) alebo Affluenza (2014).

Viac o téme: Grant Gustin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu