Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spevák z One Direction je opäť single: Rozchod s kráskou z Ladíme!

Niall Horan Zobraziť galériu (5)
Niall Horan (Zdroj: SITA/Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

LOS ANGELES - Írsky spevák Niall Horan a americká herečka Hailee Steinfeld sa rozišli. Informáciu zverejnil americký týždenník People. Zástupcovia 25-ročného člena skupiny One Direction a 22-ročnej rodáčky z Los Angeles sa k správe zatiaľ nevyjadrili.

Dvojica spolu randila od februára, i keď to verejne nikdy nepotvrdila. V máji ich však videli na rande v Los Angeles a v auguste ich v rovnakom meste odfotili, keď sa bozkávali. Špekulácie o ich rozchode sa vystupňovali po tom, ako spevák herečke verejne nezablahoželal k jej narodeninám, ktoré oslávila 11. decembra.

Niall Horan
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Niall James Horan sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, s ktorou vydal albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali množstvo ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Horan ponúkol v októbri 2017 debutový sólový album Flicker, s ktorým dobyl americký rebríček Billboard 200. Pochádzajú z neho hity This Town, Slow Hands či Too Much to Ask. Tento rok vydal Mirrors EP.

Hailee Steinfeld
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Hailee Steinfeld sa preslávila ako Mattie Ross vo westernovej dobrodružnej dráme Skutočná guráž (2010), kde si pod režisérskou taktovkou bratov Coenovcov zahrala po boku hviezd ako Jeff Bridges, Matt Damon alebo Josh Brolin. Snímka jej vyniesla nominácie na cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award i Oscara. Okrem toho sa predstavila v snímkach Romeo & Juliet (2013), Love song (2013), Enderova hra (2013), 3 dni na zabitie (2014), Takmer normálne dievča (2015), Ladíme 2 (2015), Term Life (2016) alebo Ladíme 3 (2017). V roku 2015 vydala debutovú EP nahrávku Haiz.

Viac o téme: RozchodNiall HoranHailee Steinfeld
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu