Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa speváčka bez zábran: Svetu sa ukázala nahá!

Avril Lavigne Zobraziť galériu (9)
Avril Lavigne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nahota predáva! Toho sú si vedomé mnohé umelkyne a speváčky. V Evinom rúchu sa najnovšie predviedla aj Avril Lavigne (34), ktorá takto pózuje na promo fotkách k svojmu najnovšiemu albumu. Intímne partie a prsia si slávna blondínka schovala za gitaru.

Kariéra Avril Lavigne sa začala písať na prelome milénia. Talentovaná tínedžerka mala 17 rokov, keď vydala svoj prvý album. Postupne sa z nej stala pop-punková princezná a jej hity sú známe po celom svete.

Dnes má Avril 34 rokov a už čoskoro - vo februári jej vyjde ôsmy album. Speváčka ho v týchto dňoch intenzívne promuje na sociálnych sieťach. V rámci toho zverejnila aj fotografiu, na ktorej pózuje celkom nahá a v rukách drží gitaru. 

„Stále nemôžem uveriť tomu, že môj album je skoro tu. Znamená pre mňa veľa,” poznamenala na margo toho speváčka, ktorá zároveň poďakovala fanúšikom za podporu. Avril sa totiž na istý čas odmlčala. Dôvodom boli vážne zdravotné problém - lymská borelióza, kvôli ktorej bola päť mesiacov pripútaná na lôžko. 

Avril Lavigne sa ukázala svetu v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (9)
Avril Lavigne sa ukázala svetu v Evinom rúchu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Avril Lavigne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu