Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká herečka (59) nechala podprsenku doma: Bára, veď ti vidno celé prsia!

Bára Štěpánová Zobraziť galériu (5)
Bára Štěpánová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Dobrý den, prsa ven! Česká herečka Bára Štěpánová (59) je povestná svojským štýlom obliekania. Potvrdila to aj na tohtotýždňovom krste knihy Cesta ke kráse aneb nikdy nekončící příběh. Umelkyňa zavítala do spoločnosti v čiernom roláku, pod ktorý si nedala poprsenku. Vypomstilo sa jej to vo chvíli, keď pózovala prítomným fotografom. Blesky totiž kompletne odhalili jej prsia.

Bára Štěpánová je dobre známa vďaka účinkovaniu v seriáli Ordinace v růžové zahradě, vo viacerých zábavných reláciách, ale pamätajú si ju aj fanúšikovia filmovej série Básnikov, kde stvárnila Bedřišku. 

Herečka sa v minulosti vyjadrila, že túto rolu nemá veľmi rada. „Tá postava je úplne o ničom. Je tam vlastne len preto, aby sa hovorilo o tom, aké má prsia,” uviedla Bára v jednom z rozhovorov.

Zdá sa však, že herečka sa svojimi bujnými vnadami pochváli celkom rada. Aj tento týždeň sa ukázala v spoločnosti bez podprsenky. Pri pohľade na fotky z krstu knihu nám dáte za pravdu, že si to vyžadovalo riadnu dávku odvahy.

Bára Štěpánová nechala podprsenku doma.
Zobraziť galériu (5)
Bára Štěpánová nechala podprsenku doma.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bára Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu