Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Má Johnny Depp novú milenku? FOTO s touto blondínou vyvolala hotové šialenstvo!

Táto fotografia vyvolala hotové šialenstvo. Zobraziť galériu (6)
Táto fotografia vyvolala hotové šialenstvo. (Zdroj: Instgram)

LOS ANGELES - Opäť zamilovaný? Johnny Depp (55) má za sebou poriadne búrlivé manželstvo a rozvod s herečkou Amber Heard (32). Odvtedy sa po jeho boku neobjavila iná žena. Nečudo, že keď sa na sociálnych sieťach objavila fotka, na ktorej sa bozkáva s neznámou blondínkou, tak bolo o senzáciu postarané.

Letitia Frye sa venuje humanitárnym aktivitám, motivácii a dražbám. Pre väčšinu sveta nebola príliš známa. Stačilo však, že na instagrame zverejnila momentku, na ktorej dáva bozk slávnemu Johnnymu Deppovi a hovorí sa o nej v médiách takmer každej krajiny. 

Novinári a fanúšikovia začali hneď špekulovať, či je táto blondínka novou hercovou milenkou. Po škanáloch s domácim násilím a búrlivom rozvode s Amber Heard totiž nemal po svojom boku žiadnu ženu. „Konečne. Veľmi mu to prajem, aby našiel opäť lásku a bol šťastný,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií. 

Priaznivci známeho umelca sa však radujú márne. Ako vyšlo najavo Letitia a Johnny sú len priatelia. Bozk si dali počas charitatívneho koncertu nadácie Alica Coopera, v rámci ktorého sa dražili veci vybraných celebrít.

Blondínka sa netají tým, že je šokovaná z toho, čo nevinná momentka spôsobila. „Nemôžem tomu uveriť. Mala som dnes množstvo telefonátov, správ a mailov z celého sveta od Južnej Kórei, cez Južnú Ameriku až po Rusko. Niektoré správy sú veľmi milé, iné dosť zraňujúce. Nikdy by som nepovedala, že táto fotka vyvolá také šialenstvo,” reagovala Letitia, ktorá stále zdôrazňuje, že s Deppom sú len priatelia. 

Letitia Frye sa vďaka tejto fotografii ocitla v médiách po celom svete.
Zobraziť galériu (6)
Letitia Frye sa vďaka tejto fotografii ocitla v médiách po celom svete.  (Zdroj: Instgram)

 

Letitia Frye a Johnny Depp sú vraj len priatelia.
Zobraziť galériu (6)
Letitia Frye a Johnny Depp sú vraj len priatelia.  (Zdroj: Instgram)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu