Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paparazzi FOTO Bieberovej manželky: Preboha, veď je XXL!

Justin Bieber so svojou manželkou Hailey. Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber so svojou manželkou Hailey. (Zdroj: Instagram)

BEVERLY HILLS - Obľubuje oversize kúsky! Reč je o modelke Hailey Baldwin (22), z ktorej je dnes už pani Bieberová. Kráska sa totiž v septembri vydala za miláčika mnohých tínedžeriek Justina Biebera (24). Hoci má plavovláska výstavné krivky, pomerne často siahne po XXL kúskoch oblečenia. Takto nahodenú ju nedávno stretli aj paparazzi.

Hailey Baldwin sa môže pochváliť tým, že bola minulý rok magazínom Maxim zvolená za najsexi ženu sveta. Nečudo. Pekná tvárička, sexi krivky a slávne priezvisko sú kombináciou, ktorá je priam stvorená na úspech. 

Tento titul však nie je to jediné, čo jej môžu mnohé ženy závidieť. Do sympatickej plavovlásky sa totiž zamiloval dievčenský idol Justin Bieber. Dvojica nedávno spečatila svoju lásku svadbou a pri pohľade na nich je hádam každému jasné, že si rozumejú. 

A hoci mladomanželia trávia väčšinu času spolu, Hailey sa nedávno ukázala v uliciach bez svojho muža. Oblečená bola v oversize nohavicovom kostýme, ktorý celkom schoval jej ladné krivky. Škoda, čo poviete?!

Hailey Baldwin vyrazila do ulíc v takomto XXL nohavicovom kostýme.
Zobraziť galériu (6)
Hailey Baldwin vyrazila do ulíc v takomto XXL nohavicovom kostýme.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Justin BieberHailey BaldwinHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu