Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najvtipnejšia FOTO kráľovskej rodiny: TOTO princ Charles nečakal!

Princ Charles Zobraziť galériu (4)
Princ Charles (Zdroj: SITA/AP/Eddie Mulholland)

LONDÝN - Stačila sekunda a všetci sa rehotali! Na topkách sme vám už ukázali nové fotografie britskej kráľovskej rodiny, ktoré vznikli pri príležitosti 70. narodenín princa Charlesa. Aktuálne sa na sociálne siete dostala aj momentka, ktorá nebola zaradená k oficiálnym portrétom. Pýtate sa prečo? No preto, lebo je pomerne vtipná.

Prinútiť deti, aby sa pred objektívom fotoaparátu tvárili seriózne a nehýbali sa, dá veľa námahy. A potomkovia s modrou krvou nie sú výnimkou. Svoje by o tom určite vedel hovoriť aj fotograf Chris Jackson, ktorý nedávno zhotovoval portréty princa Charlesa s rodinou. 

Kráľovský dvor zverejnil vydarené fotografie, na ktorých pózuje následník trónu so svojou manželkou Camillou, synmi Williamom a Harrym, nevestami Kate a Meghan, i vnúčatami.

A hoci sú spomínané fotky pekné, najväčšie ohlasy vyvolala momentka, ktorá nebola zaradená medzi tie oficiálne. Ide o záber, na ktorom najmladší vnuk - princ Louis chytil svojho starého otca za nos, pričom sa všetci schuti zasmiali. 

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrince Charles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu