Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok a zúfalstvo známeho herca: Prišiel o svoj krásny dom v Malibu... FOTO pohromy!

Gerard Butler Zobraziť galériu (8)
Gerard Butler

KALIFORNIA - Prírodné živly si nevyberajú a pohromy neobchádzajú ani hollywoodske celebrity. Aktuálne tak kvôli rozsiahlym požiarom prišiel o svoj dom v Malibu obľúbený herec Gerard Butler (48).


Ničivé požiare pustošia Kaliforniu: FOTO Počet obetí stále stúpa, ľudia opúšťajú domovy


Herec zverejnil mrazivé zábery toho, čo ešte nedávno nazýval domovom, na svojej sociálnej sieti a zábery nepotrebovali žiaden komentár. Z luxusného domu zostala doslova len kostra. Požiar neobišiel ani jeho auto, ktoré pravdepodobne počas evakuácie herec musel nechať v garáži. S fanúšikmi sa hlavný hrdina z filmu 300 podelil aj o dve videá nakrútené bezprostredne po návrate „domov“ a šok a zúfalstvo v jeho očiach sú evidentné.

Šok a zúfalstvo známeho
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram GB)

Rozsiahle požiare v Kalifornii si vyžiadali už 31 obetí a situáciu môže ešte skomplikovať silný vietor, ktorý v najbližších hodinách očakávajú meteorológovia. Materiálne škody tak nie sú to najdôležitejšie a herec si to veľmi dobre uvedomuje. Vo svojom príspevku s pokorou ďakuje miestnym hasičom a záchranárom. Na svojom instagramovom profile dokonca vyzval fanúšikov, aby podporili miestny hasičský zbor a zverejnil číslo účtu, na ktorý môžu prípadní záujemcovia posielať finančné dary.

Malibu je vychytená lokalita, kde majú svoje nehnuteľnosti mnohé hollywoodske hviezdy. Sociálne siete tak zaplavili šokujúce zábery zničených domov viacerých celebrít, sú medzi nimi napríklad Miley Cyrus či Robin Thicke. V piatok a počas víkendu bola prikázaná povinná evakuácia aj pre domy Kardashianiek Kim, Khloe a Kourtney.

Šok a zúfalstvo známeho
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Spolu už bolo v oblasti Los Angeles evakuovaných 170 tisíc ľudí. Žiaľ, predpoveď počasia nesľubuje dážď ani v najbližších dňoch. Ľudia sa tak musia spoliehať hlavne na prácu miestnych požiarnych a záchranných zložiek.

Viac o téme: Gerard Butler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu