Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa cicuška odhodila bikiny: Ehm, škoda slov!

Kerry Katona Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona (Zdroj: profimedia.sk)

THAJSKO - Bez hanby! Kerry Katona (38) bola svojho času súčasťou úspešnej formácie Atomic Kitten. S pribúdajúcimi rokmi púta pozornosť skôr účinkovaním v rôznych reality šou, než spevom. Dosť sa toho zmenilo aj v jej súkromí a zub času sa podpísal ina jej zovňajšku. Blondínkino sebavedomie je však dosť vysoké. Potvrdila to počas aktuálnej dovolenky, kde sa na slniečku opekala hore bez.

Sebavedomie jej nechýba! Britský šoubzinis je pomerne cekom bohatý na skrachovalé celebritky, ktoré robia všetko pre to, aby sa o nich hovorilo. Spomenúť možno Katie Price, Lisu Appleton, Danielu Westbrook, či niekdajšiu speváčku menom Kerry Katona. 

Posledná spomínaná sa aktuálne nachádza na dovolenke v Thajsku, kde neušla pozornosti paparazzov. Bodaj by nie! Popri bazéne sa totiž promenádovala len v plavkových nohavičkách a holé vnady si slnila celkom bez hanby. 

Treba dodať, že Kerry s odhaľovaním sa nemala nikdy problém. Dokonca sa ochotne pretŕčala aj v čase, keď boli jej tvary ešte kyprejšie. A hoci pohľad na ňu ulahodí asi máloktorému chlapovi, nejednej žene táto fotka dodá sebavedomie. 

Kerry Katona sa pretŕčala hore bez.
Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona sa pretŕčala hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Atomic KittenKerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu