Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zazvonil zvonec a rozprávky je koniec: Prominentní snúbenci to už nevydržali... ROZCHOD!

Pete Davidson a Ariana Grande Zobraziť galériu (5)
Pete Davidson a Ariana Grande (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Ariana Grande a herec Pete Davidson sa rozišli. O rozchode a zrušení zasnúbenia ako prvý informoval portál TMZ, pričom ďalší zdroj to potvrdil aj magazínu People. Dvadsaťpäťročná rodáčka z floridského Boca Ratonu a 24-ročný komik, známy najmä zo skečovej šou Saturday Night Live (1975), sa vraj rozišli po vzájomnej dohode počas uplynulého víkendu. Randili spolu od mája a krátko na to sa zasnúbili. Ich zástupcovia správu o rozchode zatiaľ nekomentovali.

Grande má za sebou niekoľko ťažkých týždňov, odkedy začiatkom septembra zomrel na predávkovanie jej bývalý priateľ, rapper Mac Miller. Speváčka a herečka sa následne fanúšikom na Twitteri posťažovala na vyčerpanie a prostredníctvom svojich zástupcov oznámila, že si berie voľno na zotavenie. Medzičasom už napísala, že sa cíti lepšie.

Ariana Grande-Butera účinkovala v roku 2008 v broadwayskom muzikáli 13 a za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v roku 2011 v seriáli iCarly (2007 - 2012), a tiež v projektoch Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014). Okrem toho sa predstavila napríklad vo filmoch 7 Secrets with Victoria Justice (2010) alebo Zoolander No. 2 (2016).

Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahla aj s druhou štúdiovkou My Everything (2014), ktorú navyše nominovali na cenu Grammy. S albumom Dangerous Woman (2016), ktorý sa tiež uchádzal o zlatý gramofónik, zase po prvý raz dobyla UK Chart. Tento rok v auguste sa dostal na trh jej štvrtý album Sweetener, ktorý sa vyšplhal na vrchol oboch rebríčkov. Okrem toho má na konte aj EP nahrávky Christmas Kisses (2013) alebo Christmas & Chill (2015).

Viac o téme: Ariana GrandePete Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu