Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zabávač Petr Novotný sa ukázal v spoločnosti: Takto ho zmenili zdravotné ťažkosti!

Petr Novotný v roku 2015. Zobraziť galériu (4)
Petr Novotný v roku 2015. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Zavítal medzi ľudí! Zabávača a obľúbeného moderátora Petra Novotného (71) už dlhodobo sužujú zdravotné problémy. Tie sa podpísali i na jeho zovňajšku. Známy sedemdesiatnik sa v týchto dňoch ukázal v spoločnosti a nešlo si nevšimnúť, že je o poznanie chudší.

Mŕtvica, infarkt, umelý spánok, operácia prostaty... To všetko boli ťažkosti, s ktorými sa v priebehu posledných rokov musel popasovať zabávač Petr Novotný. A hoci to s ním chvíľkami nevyzeralo najlepšie, momentálne sa cíti už lepšie a dokonca sa ukázal aj v spoločnosti. 

Novotný prijal pozvanie kapely Fešáky, ktorej bol pred rokmi sám členom, aby spolu s nimi oslávil 50 rokov pôsobenia na scéne. Na akciu prišiel spolu s manželkou a pri vystupovaní z taxíka mu pomáhal syn Pavel. Niekdajšia hviezda televíznych obrazoviek mal dobrú náladu a ochotne pózovala prítomným fotografom. 

Pre Novotného boli dlhé roky typické kilá navyše. Vplyvom zdravotných problémov je dnes viditeľne chudší. Jeho najväčšou radosťou sú podľa synových slov milované vnúčatá. 

Petr Novotný so synom Pavlom na tohtotýždňovej spoločenskej akcii.
Zobraziť galériu (4)
Petr Novotný so synom Pavlom na tohtotýždňovej spoločenskej akcii.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu