Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nicole Kidman o svadbe s Tomom Cruisom: Ochránilo ma to pred obťažovaním

Nicole Kidmanová Zobraziť galériu (4)
Nicole Kidmanová (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

LOS ANGELES - Nicole Kidmanová tvrdí, že manželstvo s hereckým kolegom Tomom Cruisom na začiatku kariéry ju ochránilo pred sexuálnym obťažovaním. Austrálsko-americkú herečku cituje spravodajský server BBC.

"Vydávala som sa z lásky, ale byť vydatá za mimoriadne vplyvného muža ma ochránilo pred sexuálnym obťažovaním," tvrdí Kidmanová, ktorá si Cruisa vzala v roku 1990, keď sa spolu zblížili pri nakrúcaní filmu Búrlivé dni. Rozviedli sa v roku 2001.

V súvislosti s kampaňou #MeToo Kidmanová uviedla, že na svoju adresu počúvala poznámky so sexuálnym podtextom "odmala". Avšak tieto zážitky nechcela zdieľať v článkoch v médiách, odrážajú sa podľa nej v jej práci.

Pri zrode kampane #MeToo stáli obvinenia proti skôr vplyvnému hollywoodskemu producentovi Harveymu Weinsteinovi, na ktorého správanie sa sťažovali desiatky žien. Obviňovali ho z obchytkávania a urážlivých výrokov, ale aj z obmedzovania osobnej slobody a znásilnenia. Britský herec Michael Caine, ktorý s týmto hollywoodskym magnátom niekoľkokrát spolupracoval, tvrdí, že po verejnom obvinení Weinsteina je Hollywood bezpečnejším miestom.

"Na Harveyho správaní je jedna skvelá vec, ak sa to tak dá nazvať. Myslím si, že herečky sú teraz viac v bezpečí. Žiaden producent si im nedovolí sexuálne ubližovať," povedal Caine portálu RadioTimes.

Viac o téme: Tom CruiseNicole Kidmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu