Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladá herečka v sexi šatách: Náklad vo výstrihu držal len zázrakom!

Ariel Winter Zobraziť galériu (6)
Ariel Winter (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svojho sexepílu si je dobre vedomá! Herečka Ariel Winter (20) sa v čase dospievania vyhýbala výstrihom a za svoje veľké prsia sa hanbila. Od chvíle, ako si ich dala zmenšiť, pretŕča ich pri každej príležitosti. Aj pred pár dňami sa ukázala v spoločnosti oblečenená v sexi šatách s tenučkými ramienkami. Pozrite sa, ako jej to svedčalo!

Ariel Winter sa zviditeľnila najmä pôsobením v seriáli Moderná rodina. Účinkovala aj v zopár filmoch. Avšak v posledných rokoch púta pozornosť hlavne provokatívnymi kreáciami, či zverejňovaním sexi fotiek na sociálnych sieťach. 

V uplynulých dňoch zavítala známa tmavovláska na odovzdávanie cien GirlHero Awards. Oblečené mala biele šaty, pod ktoré si nedala podprsenku. Jej bujné prsia držali len tenké ramienka, ktoré nepovolili asi len zázrakom.

A hoci má Ariel určite mnohých nápadníkov, ona má oči len pre svojho dlhoročného priateľa Leviho Meadena. Tomu pred pár dňami adresovala slová plné lasky. „Ďakujem, že ma miluješ a že mi dovolíš milovať ťa každý deň. Si skvelý vo všetkých smeroch a ja nemôžem byť šťastnejšia. Urobil si ma tak šťastnou, že si to človek ani nevie predstaviť,” vyznala sa zo svojich pocitov známa herečka. Ten Levi má šťastie, čo poviete? 

Ariel Winter si obliekla takéto sexi šaty, pod ktoré si nedala podprsenku.
Zobraziť galériu (6)
Ariel Winter si obliekla takéto sexi šaty, pod ktoré si nedala podprsenku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ariel Winter sa sexi outfitov nebojí.
Zobraziť galériu (6)
Ariel Winter sa sexi outfitov nebojí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu