Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bondova láska zažiarila v spoločnosti: A to len nedávno rodila!

Rachel Weisz Zobraziť galériu (6)
Rachel Weisz (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Odbehla si na červený koberec! Manželka Daniela Craiga (50), jedného z predstaviteľov Jamesa Bonda, Rachel Weisz (48) sa nedávno stala dvojnásobnou mamičkou. Rodičovské povinnosti si nepochybne užíva, ale počas uplynulého týždňa si dopriala aj menšie rozptýlenie. Sympatická herečka zavítala na premiéru počinu The Favourite a bola jednoducho očarujúca.

Rachel Weisz sa ešte začiatkom leta pýšila guľatým bruškom. Koncom augusta porodila svojmu nemenej známemu manželovi Danielovi Craigovi dcérku, ktorej meno doposiaľ neprezradili. Brunetka má z predšlého vzťahu 12-ročného syna Henryho, predstaviteľ Jamesa Bonda má 26-ročnú dcéru Ellu.   

Ako mnohé celebritné mamičky, tak aj Rachel si popri rodičovských povinnostiach našla čas na pracovné aktivity. Tento týždeň mal premiéru film The Favourite, v ktorom si zahrala spoločne s Emmu Stone a Oliviou Colman. 

Spomínané dámy si na červenom koberci spoločne zapózovali. Každá z nich si dala záležať aj na outfite. Novopečená mamička stavila na šaty voľnejšieho strihu s hlbokým výstrihom. Vlasy mala pekne upravené, tvár nalíčenú a spokojný úsmev na tvári prezrádzal, že si chvíle v spoločnosti celkom uživa. 

Novopečená mamička Rachel Weisz na červenom koberci priam žiarila.
Zobraziť galériu (6)
Novopečená mamička Rachel Weisz na červenom koberci priam žiarila.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rachel Weisz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu