Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodska kráska očami paparazzov: Vy by ste si ju nevšimli!

Charlize Theron Zobraziť galériu (8)
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako šedá myška! Herečka Charlize Theron (43) patrí k ženám, ktorých vzhľad a krása sú pomerne často ospevované. Blondínka si však v súkromí nepotrpí na to, aby vyzerala tak hviezdne, ako sme zvyknutí z červeného koberca. Paparazzi ju nedávno zvečnili v športovom, strapatú, nenalíčenú a teda... Je to poriadny rozdiel!

Svetové celebrity majú bulvárnych fotografov stále v pätách. Tí ich pokojne zvečnia počas dovolenky, keď sa napchávajú, ale neraz aj v nie najvhodnejších situáciách. Niektoré hviezdy sú pri stretnutí s paparazzom schopné fyzickéh útoku alebo sa skrývajú rôznymi čudesnými spôsobmi. To však nie je prípad herečky Charlize Theron. Tá si z dotieravých objektívo ťažkú hlavu nerobí. 

Známa blondínka sa nedávno objavila v uliciach a je dosť pravdepodobné, že keby ste okolo nej prešli, ani by ste to netušili. Charlize mala na sebe športový outfit, vlasy ledabolo zopnuté a na tvári ani štipku mejkapu. S kráskou z červeného koberca toho veľa spoločného teda nemala. Nám je však celkom sympatické, že aj táto hollywoodska bohyňa občas nemá svoj deň. 

Charlize Theron počas všedného dňa.
Zobraziť galériu (8)
Charlize Theron počas všedného dňa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Charize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu