Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z červeného koberca: Raperka so spotenými pazuchami a Mariah Carey... No téééda!

Iggy Azalea a Mariah Carey Zobraziť galériu (5)
Iggy Azalea a Mariah Carey (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Zaujali! V týchto dňoch prebieha hudobný festival iHeartRadio Music, ktorého sa zúčastňujú viaceré hviezdy. Medzi nimi aj raperka Iggy Azalea (28), ktorá sa na červenom koberci, chúďatko, zapotila. Pri pohľade na fotky nadšená určite nebude. Zato Mariah Carey (48) bude mať radosť. Momentálne totiž vyzerá skvele.

Vždy to tvrdíme - Aj hviezdy sú len ľudia z mäsa a kostí! Ani celebrity nie sú vždy dokonalé a aj im sa občas prihodí nejaký ten trapas. Svoje by o tom aktuálne vedela hovoriť raperka Iggy Azalea. Blondínka totiž zavítala na iHeartRadio Music festival síce v peknom outfite, avšak pod pazuchami jej "svietili" mapy od potu. A tie celkový dobrý dojem ihneď pokazili. 

Iggy Azalea
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na výbornú však vyzerala speváčka Mariah Carey. 48-ročná popová diva má znovu jedno z tých období, keď sa môže pochváliť chudšou postavou. Za tú vďačí nedávnej operácii, pri ktorej si dala zmenšiť žalúdok. Chvályhodná je však aj jej tvárička, na ktorej by ste márne hľadali vrásky. Blondínka je momentálne kočka, nie?! 

Mariah Carey
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mariah CareyIggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu