Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa herečka má v posteli tohto sexi zajačika: Chudák! Pozrite, čo mu robí na verejnosti!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (10)
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nepriznáva sa k nemu! Herečka Kate Beckinsale síce má 45 rokov, no je to poriadna šupa. Na svoj vek vyzerá oveľa mladšie a sexepílu má na rozdávanie. Nečudo, že sa jej podarilo zbaliť o 22 rokov mladšieho fešáka Matta Rife, ktorý sa živí ako stand up komik. Pri pohľade na to, ako sa k nemu jeho staršia milenka správa, vám však do smiechu vôbec nebude.

Cupital za ňou ako jej psík! Hoci Kate Beckinsale a jej výrazne mladší milenec Matt Rife svoj vzťah nijako nekomentujú, stretávajú sa už zhruba rok. V minulosti to pre Entertainment Tonight potvrdili viaceré zdroje.

Podľa medializovaných informácií ich zoznámil spoločný kamarát a iskra medzi nimi preskočila už od prvej chvíle. „Jej priatelia a rodina majú Matta veľmi radi. Je to milý chlapec a ona je po jeho boku šťastná,” uviedol zdroj z herečkinho okolia. Matt je vraj na svoj vek vyspelý a správa sa inak, než väčšina jeho rovesníkov. 

Zaľúbenci si teda aj napriek výraznému vekovému rozdielu rozumejú. Zarážajúce však je, že svoj vzťah stále taja. Na ich instagramových profiloch nenájdete ani jednu spoločnú fotografiu. V uplynulých dňoch si spoločne so skupinou priateľov vyšli do spoločnosti. Takto na nich narazili aj paparazzi. Pred ich objektívmi sa však Kate a Matt tvárili, akoby sa ani nepoznali. Čudné nie? Veď Beckinsale nie je jedinou ženou, čo sa zaplietla s fešákom, ktorý by mohol byť jej synom. 

Kate Beckinsale má v posteli toto telo.
Zobraziť galériu (10)
Kate Beckinsale má v posteli toto telo.  (Zdroj: Instagram)

Kate Beckinsale sa na verejnosti k svojmu mladučkému milencovi nepriznáva.
Zobraziť galériu (10)
Kate Beckinsale sa na verejnosti k svojmu mladučkému milencovi nepriznáva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate BeckinsaleMatt Rife
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu