Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra slávneho herca ukázala vnady: Táto podprsenka NIČ neskryla!

Clint Eastwood s dcérou Francescou Zobraziť galériu (8)
Clint Eastwood s dcérou Francescou (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Medzi hanblivky nepatrí! Slávny Clint Eastwood (88) bol počas života pomerne plodný. Veď je otcom dvoch synov a piatich dcér. Radosť mu určite robí aj 25-ročná Francesca Eastwood, ktorá sa rozhodla kráčať v jeho šľapajách. Zdá sa, že s kamerami si celkom rozumie a problém jej nerobia ani tie náročnejšie scény. Aha!

Francesca Eastwood nie je pred kamerami žiadnym nováčikom. Kariéru mala akoby predurčenú. Veď je dcérou amerického herca Clinta Eastwooda a jeho britskej kolegyne Frances Fisher. 

Okrem slávneho priezviska a talentu disponuje táto 25-ročná umelkyňa aj šarmom a už v minulosti dokázala, že sa nebojí aj odvážnejších scén.

Najnovšie sa v dráme s názvom MDMA predviedla v čipkovanej podprsenke, spod ktorej jej presvitali bradavky. Za zmienku stojí, že Francesca sa nebojí ani nahoty. V minulosti ju paparazzi zvečnili ako sa hore bez opeká na slniečku a na konte má už aj scény, kde sa predviedla v Evinom rúchu. 

Francesca Eastwood sa pred kamerami predviedla v spodnej bielizni, ktrá jej prsia i tak nezakryla.
Zobraziť galériu (8)
Francesca Eastwood sa pred kamerami predviedla v spodnej bielizni, ktrá jej prsia i tak nezakryla.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Francesca Eastwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu