Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny herec zavítal do Prahy: Pri pohľade na Čechov musel byť hotový!

Pierre Richard kedysi. Zobraziť galériu (7)
Pierre Richard kedysi. (Zdroj: Gaumont)

PRAHA - Musel mať z toho veľkú radosť! Herec Pierre Richard rozhodne patrí medzi top hviezdy filmového sveta. Slávny Francúz má dnes už 84 rokov. Slabučkého deduška ale nečakajte. Veľký blondín totiž vyzerá skvele. V týchto dňoch zavítal k našim západným susedom, ktorí o stretnutie s ním prejavili veľký záujem.

Stretnutie so známou osobnosťou je pre mnohých jedincov veľmi príjemné. Zvlášť, keď majú možnosť podať si ruku, či vyfotiť sa s niektorým zo svojich obľúbencov. Tento týždeň si v Prahe prišli na svoje všetci milovníci francúzskych filmov a slávneho herca Pierra Richarda. 

Charizmatický osemdesiatnik sa netají tým, že má Česko rád. V minulosti ho navštívil už viackrát. A to nielen ako herec, ale previedol sa tiež ako vínar. Aj v týchto dňoch zavítal do Prahy, aby fanúšikom poskytol produkty zo svojich viníc. 

„Nikdy som neplánoval pestovať víno. Vždy som ho len pil,” poznamenal pred rokmi, keď bol hosťom v šou Jana Krausa. Vtedy tiež priznal, že bol prekvapený z toho, aký je v našich končinách obľúbený. „Vôbec som netušil, že ma tu ľudia majú takto radi. Poznal som vaše filmy, vedel som, že máte geniálnych režisérov. Ale, že som tu populárny, som sa dozvedel až po páde berlínskeho múra,” dodal.

A že sa od tých čias veľa nezmenilo, dokazujú fotografie z pražských ulíc, kde fanúšikovia čakali na to, aby sa s Pierrom Richardom stretli. 

Takto vyzerá Pierre Richard v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Pierre Richard v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pierre Richard je v Česku veľmi obľúbený. Pohľad na zástup fanúšikov mu určite urobil radosť.
Zobraziť galériu (7)
Pierre Richard je v Česku veľmi obľúbený. Pohľad na zástup fanúšikov mu určite urobil radosť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pierre Richard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu