Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Speváčka šokovala v spoločnosti: Na fotografov len tak vyvalila veľký prsník!

Speváčka Sky Zobraziť galériu (26)
Speváčka Sky (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Najodvážnejšia?! Pondelkový večer sa niesol v znamení odovzdávanie cien MTV Video Music Awards. Na slávnostnom koberci nebola núdza o zaujímavé outfity. Niektoré dámy však pôsobili dojmom, akoby súťažili o to, ktorá najviac šokuje. A hoci konkurencia bola silná, o najprekvapujúcejší moment sa postarala speváčka Sky, ktorá na fotografov vystavila holý prsník.

Hudobné odovzdávanie cien MTV Video Music Awards nebolo len o tých hviezdach, ktoré si domov odniesli sošky a ocenenie. Pozornosť si uchmatli aj hostia, ktorí na slávnostnom koberci prekvapili outfitmi, vulgárnosťou, či poriadnou dávkou odvahy. 

Za zmienku stojí účasť raperky Cardi B. Tá si do spoločnosti odbehla od svojej dcérky Kulture, ktorú len nedávno priviedla na svet. Vo fialových šatách vyzerala skvele a prsia jej z hlbokého výstrihu nevypadli len zázrakom. 

Cardi B
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: SITA)

Príležitosť upútať využila aj kontroverzná Amber Rose. Tá si to do spoločnosti namierila vo vulgárnej kreácii, v ktorej akoby odbehla z pornoveľtrhu. 

Amber Rose
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: SITA)

Prítomných fotografov ale poriadne šokovala aj nie príliš známa speváčka Sky. Tá si to pred nich namierila v nohavicovom kostýme a bez ostychu na nich otrčila svoj prsník. Bradavku mala vyzdobenú nálepkou. 

Sky
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: profimedia.sk)

OUTFITY ďalších hviezd nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Sky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu