Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Keď uvidíte muža Kim Kardashian... Preboha, smeje sa z neho celý svet!

Kim Kardashian a Kanye West Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian a Kanye West (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - A hovoria o ňom všetci! Kim Kardashian a Kanye West sa počas víkendu zúčastnili svadby raperovho kamaráta. Tmavovláska si pri tej príležitosti obliekla neónové šaty, ktoré zvýraznili jej oblé krivky. Aj napriek tomu na seba strhol viac pozornosti jej manžel. Ten si totiž obliekol sako, pod ktorým bol nahý. Oveľa čudnejšia však bola jeho obuv. Veď posúďte sami!

To nemohol myslieť vážne! Poviete si, keď zbadáte fotky toho, ako sa Kanye West vyobliekal na svadbu svojho kamaráta. Raper si totiž k obleku obul ponožky a šľapky, z ktorých mu trčala noha.

Táto voľba bola jednak veľmi komická a na druhej strane sa Kanye nemohol cítiť veľmi pohodlne. Keďže sa ale jedná o šľapky z jeho kolekcie, viacerým je jasné, že o čo mu vlastne išlo. Veď aj zlá reklama je reklama, nie?

Kim a Kanye fotografom ochotne pózovali. Tí ich zvečnili aj keď si ruka v ruke zašli na zmrzlinu, či vo chvíli, keď raper pomáhal svojej láske vystúpiť z auta. Nuž, módny vkus mu akosi chýba, ale dobré spôsoby určite nie. 

Kim Kardashian, Kanye West
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
ň
Kim Kardashian, Kanye West
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu