Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi väzeň a pracháčka: Svet ich nenávidí, ale za TOTO majú palec hore!

Chloe Green a Jeremy Meeks Zobraziť galériu (9)
Chloe Green a Jeremy Meeks (Zdroj: Instagram)

TURECKO - Prekvapili! Chloe Green (27) a Jeremy Meeks (34) nie sú v očiach verejnosti veľmi obľúbení. On je bývalým väzňom, ktorý kvôli prachatej dedičke odkopol svoju manželku. Stalo sa tak zhruba pred rokom. Dnes je niekdajší kriminálnik rozvedený, milenku požiadal o ruku, majú spolu dieťatko a nedávno dokonca urobil niečo pre záchranu našej planéty. Povedali by ste to na nich?

Ešte donedávna sa Jeremy Meeks díval cez väzenské mreže... Dnes je z neho celkom úspešný model, ktorý si po boku dcéry známeho britského pracháča užíva luxus a prepych. Chloe mu v júni porodila synčeka a fešáčik sa aj napriek hriešnej minulosti stal súčasťou tejto zámožnej famílie. 

Novopečení rodičia trávia väčšinu času na súkromnej jachte. Nedávno dovolenkovali v blízkosti talianského ostrova Capri, na Mykonose a v týchto dňoch sú v Turecku, kde si ich románik vlastne začal. 

Jeremy a Chloe zverejňujú na instagrame viaceré vydarené momentky. Poriadne prekvapivé sú však zábery, na ktorých čistia znečistenú zátoku. „Keď sme na tomto mieste našli šialené množstvo plastov a polystyrénu, zohnali sme pár ľudí, aby sme to vyčistili. V porovnaní s tým, čo sa deje vo svete, to je nič. Ale každý z nás by mal pre záchranu planéty niečo urobiť. Stále na to myslím,” vyjadrila sa na margo toho Chloe. Tá si spoločne so svojuo láskou konečne prečítala aj slová plné pochvaly a uznania. 

Chloe Green a Jeremy Meeks vyčistili znečistenú zátoku.
Zobraziť galériu (9)
Chloe Green a Jeremy Meeks vyčistili znečistenú zátoku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe GreenJeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu