Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa herečka sa prestala skrývať: Pribratá účinkuje v... Preboha, to vážne?!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (7)
Kirstie Alley (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pozri, kto sa ukázal! Herečka Kirstie Alley (67) sa mnohým divákom spája s obľúbeným filmom Pozri, kto to hovorí, v ktorom si zahrala spoločne s Johnom Travotlom (64). Známa je aj vďaka večnému boju s jojo efektom. V poslednom čase sa verejnosti, spoločenským akciám a kamerám vyhýbala. Nedávno sa však dala nahovoriť na účinkovanie v reality šou Celebrity Big Brother. Jej návrat na obrazovky bol ale mierne rozpačitý.

A zase pribrala! O Kirstie Alley možno smelo hovoriť nielen ako o herečke, ale výstižne je aj pomenovanie večná dietárka hollywoodu. Kým v roku 2016 vyzerala skvele, v poslednom období sa na ňu kilá opäť nalepili a má jedno z tých tučnejších období. 

Aj napriek tomu však prijala účinkovanie v šou Celebrity Big Brother. „Celý môj život som bola chudá. Potom som však počas jedného leta pribrala zhruba 20 kíl a môžem úprimne povedať, že vtedy som znenávidela paparazzov,” priznala vo videovizitke Kirstie.

Americká herečka sa v úvode šou predviedla nahodená v nápadnom outfite a s výrazným líčením. Viac však zaujala svojím správaním. „Preboha, veď sa správa akoby bola opitá. Ach, aká je afektovaná,” reagovali diváci na sociálnych sieťach. „Vo filmoch Pozri, kto to hovorí som ju zbožňoval. Dnes na mňa pôsobí dosť nesympaticky,” neskrýval svoje rozčarovanie jeden z fanúšikov. A ktovie, čo táto prominentná babička ešte predvedie pred kamerami...

V roku 2016 vyzerala Kirstie Alley parádne.
Zobraziť galériu (7)
V roku 2016 vyzerala Kirstie Alley parádne.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá Kirstie Alley v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Kirstie Alley v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kirstie AlleyPozriKto to hovorí!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu