Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčku Pink nafotili v bikinách: Uff, keď uvidíte, čo skrýva pod šatami...

Speváčka Pink Zobraziť galériu (8)
Speváčka Pink (Zdroj: SITA/AP John Salangsang)

BYRON BAY - To sú svaly! Speváčka Pink sa aktuálne nachádza v Austrálii, kde zavítala v rámci svojho koncertného turné. Spoločnosť jej robia aj jej najbližší. Slávna blondínka si spoločne s ratolesťami užívala šantenie na pláži, keď ju zvečnili paparazzi. A pohľad na jej telo v bikinách určite prekvapí aj vás.

Rozhodne nezaháľa! Reč je o speváčke Pink, ktorá sa pred pár dňami nevyhla pozornosti paparazzov. Tí ju zvečnili v kvetovaných bikinách, ktoré vyzerali dostatočne žensky. To sa však nedá povedať o postave slávnej speváčky. Pink totiž pod šatami neskrýva sexi krivky, ale skôr svaly, ktoré by jej mohli závidieť aj kulturisti. 

Pohľad na blondínkinu tvár prezrádza, že si chvíle na pláži, v spoločnosti svojich detí, maximálne užívala. Keď však zbadala paparazzi fotky, poriadne zúrila. A to aj kvôli titulkom, ktoré sa v médiách objavili. Pink totiž pred týždňom zrušila už svoj druhý koncert. Zdravotné problémy ju dohnali až do nemocnice, kde skončila s vírusovým žalúdočným ochorením. 

A hoci sa blondínka necítila úplne najlepšie, ďalšie koncerty už odohrala. Zvládla ich nepochybne aj vďak tomu, že má skvelú kondíciu. 

Speváčka Pink skrýva pod šatami takúto svalnatú postavu.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Pink skrýva pod šatami takúto svalnatú postavu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu