Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna herečka je pod čepcom: Svadba bola veľmi intímna a skromná!

Robin Wright Zobraziť galériu (5)
Robin Wright (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a režisérka Robin Wright sa údajne vydala za svojho priateľa Clementa Giraudeta. Päťdesiatdvaročná rodáčka z Dallasu v Texase si s manažérom vzťahov s VIP klientelou módneho domu Saint Laurent povedali áno počas súkromného obradu vo Francúzsku.

Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil zdroj blízky umelkyni. Podľa neho sa svadba konala v piatok a bola "veľmi intímna a skromná". "Robin chcela, aby to bolo o nich, nie veľká produkcia," povedal anonym.

People oslovil zástupcov Wright so žiadosťou o komentár, no zatiaľ nereagovali. Tomu, že sa s Giraudetom vzali napovedá aj video z francúzskej obce La Roche-sur-le-Buis, ktoré zverejnila na službe Instagram jej 27-ročná dcéra Dylan s popisom "svadobná nálada". Na ňom možno vidieť oslavujúcich ľudí a hrajúcu kapelu.

Wright a Giraudet sa po prvý raz spolu ukázali na verejnosti vlani v septembri, keď ich počas parížskeho týždňa módy odfotografovali na futbalovom zápase v Parku princov, kde im robil spoločnosť aj herečkin 25-ročný syn Hopper Penn. Predstaviteľka Claire Underwood zo seriálu Dom z kariet (2013) sa vtedy zúčastnila aj na módnej prehliadke Saint Laurent. Dvojica o svojom vzťahu verejne nerozprávala, no v zime sa začali objavovať špekulácie, že sú zasnúbení.

Wright bola v rokoch 1996 - 2010 vydatá za herca Seana Penna, s ktorým má spomínané deti Hoppera a Dylan. Vo februári 2012 začala randiť s hercom Benom Fosterom, s ktorým v januári 2014 oznámila zásnuby, no po krátkom rozchode a opätovnom obnovení vzťahu sa v auguste 2015 definitívne rozišli.

Robin Gayle Wright sa stala celosvetovo známou ako Jenny vo filmovom hite Forrest Gump (1994), kde si zahrala po boku Toma Hanksa. Predstavila sa aj v snímkach ako Princezná Nevesta (1987), Správa vo fľaši (1999), Vyvolený (2000), Biely oleander (2002), Na odstrel (2009), Muži, ktorí nenávidia ženy (2011), Moneyball (2011), Futurologický kongres (2013), Najhľadanejší muž (2014), Everest (2015), Wonder Woman (2017) či Blade Runner 2049 (2017). Od roku 2013 účinkuje v spomínanom seriáli Dom z kariet, ktorý jej v roku 2014 vyniesol Zlatý glóbus. Okrem toho má na konte aj ďalšie tri nominácie na ceny Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA) a sedem na Primetime Emmy.

Viac o téme: Robin Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu