Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka ukázala paparazzom holé prsia: Náhoda? Určite nie!

Blanca Blanco Zobraziť galériu (8)
Blanca Blanco (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Chcené odhalenie! Krásky túžiace po piatich minútach slávy veľmi dobre vedia, ako zaujať. Ak sa o nich nehovorí kvôli talentu, pomôžu si kontroverzným alebo provokatívnym outfitom, či si omylom vyrobia nejaký pikantný trapas. Svoje o týchto "praktikách" vie herečka Blanca Blanco (37), ktorá sa zase pretŕčala. Pozrite!

Blanca Blanco sa síce ako herečka príliš nezviditeľnila, avšak pozornosť si zaručila iným spôsobom. Keď na odovzdávanie Zlatých glóbusov prišli celebritné dámy oblečené v tmavých róbach, aby podporili boj proti sexuálnemu obťažovaniu, ona sa pretŕčala v dráždivých červených šatách. 

Býva zvykom, že ak sa na červenom koberci Blanca objaví, tak sa jej chúďatku prihodí nejaký trapas. A jej "neposlušné" bradavky robia neplechu vždy, keď zacítia na blízku paparazzov. Inak tomu nebolo ani v uplynulých dňoch, keď táto heeeerečka šantila na pláži. Plavky sa jej totiž posunuli tak, že jej takmer vyskočili celé prsia. A čo čert nechcel, bulvány fotograf bol nablízku. Aká náhodička, že?

Blanca Blanco opäť ukázala paparazzom svoje prsia.
Zobraziť galériu (8)
Blanca Blanco opäť ukázala paparazzom svoje prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blanca Blanco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu