Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šťavnatá modelka sa zaoblila: Nedávno pretŕčala vnady, teraz zaujme týmto!

Kate Upton Zobraziť galériu (9)
Kate Upton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Priberá a má z toho radosť! Kate Upton (26) netreba hádam nikomu predstavovať. Dokonale tvarovaná modelka právom patrí medzi najsexi hviezdy súčasnosti a svoje miesto má aj v rôznych rebríčkoch najpríťažlivejších žien sveta. Šarmantná blondínka však v blízkej dobe vymení objektívy fotoparátov za mamičkovské povinnosti. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko.

Magazín Maxim na svojich stránkach pravidelne zverejňuje fotografie krásnych žien. Nedávno ich ozdobila aj americká modelka Kate Upton, ktorá počas fotenia v Izraeli dokázala, že je právom považovaná za jednu z najsexi žien sveta. Pred objektívom predviedla svoj zadoček v plnej paráde i bujné prsia, ktoré jej nadelila príroda. 

Kate Upton sa pýši božským telom, ktoré je zaoblené na tých správnych miestach.
Zobraziť galériu (9)
Kate Upton sa pýši božským telom, ktoré je zaoblené na tých správnych miestach.  (Zdroj: Gilles Bensimon/ Maxim)

Obľúbený pánsky časopis usporiadal počas uplynulého víkendu párty. Zúčastnila sa jej aj spomínaná sexica, ktorej robil soločnosť jej manžel Justin Verlander. Krásna blondínka sa predviedla v trblietavých šatách, v ktorých žiarila. Aj to aj vďaka tomu, že prežíva krásne a šťastné obdobie. 

Kate len nedávno prezradila, že je tehotná. Urobila tak prostredníctvom sociálnych sietí a v čase, keď by to už pri pohľade na ňu bolo každému jasné. Guľaté bruško totiž len tak neskryje. 

Aktuálnu FOTO modelky Kate Upton nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kate Upton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu