Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Poľská modelka šokuje: Pózovala pre tých najlepších, teraz sa na nete predáva nahá!

Magdalena Frackowiak Zobraziť galériu (11)
Magdalena Frackowiak (Zdroj: Instagram)

ONTARIO - Nahotu miluje! Hanblivosť a ostych sa vo svete modelingu nenosia. V súčasnosti to na sociálnych sieťach dokazujú mnoné známe krásky. Rodáčka z Poľska Magdalena Frackowiak (33), ktorá v minulosti spolupracovala s rôznymi prestížnymi značkami a magazínmi, sa to rozhodla speňažiť. Ako?

Magdalena Frackowiak totiž predáva tričká, ktoré sú ozdobené jej provokatívnymi fotkami. Na viacerých pózuje tak, ako ju Boh stvoril. A tým nemyslíme, že je nenalíčená, ale to, že je kompletne nahá. Súčasťou sú aj rôzne vulgárne vyjadrenia, takže kúsky od rodáčky z Poľska určite nie sú vhodné pre puritánov. 

Krehko a nevinne pôsobiaca brunetka odštartovala svoju kariéru ako 16-ročná. Svoj podiel na tom mala jej mama, ktorá poslala Magdalenine fotky do modelingovej agentúry.

Kráska ozdobila viaceré titulky magazínu Vogue, objavila sa aj v známom Pirelli kalendári, či predvádzala modely prestížnych značiek. Spomenúť možno Victoria´s Secret, Elie Saab, Chanel, Dior, Lanvin, Dolce&GAbbana, Versace, Givenchy, Karl Lagerfeld a mnohé iné.  

Sexi FOTO Magdaleny Frackowiak nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Magdalena Frackowiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu