Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvé oficiálne FOTO z krstu princa Louisa: Pozrite na tie krásne rodinné zábery!

Kensingtonský palac zverejnil oficiálne fotky z krstu princa Louisa. Zobraziť galériu (5)
Kensingtonský palac zverejnil oficiálne fotky z krstu princa Louisa. (Zdroj: Twitter/Matt Holyoak)

LONDÝN - Kensingtonský palác zverejnil nové oficiálne rodinné fotografie pri príležitosti minulotýždňových krstín princa Louisa. Na štvorici snímok, ktoré vznikli v londýnskom Clarence House po tom, ako malého princa 9. júla pokrstili v kráľovskej kaplnke St. James's Palace, ho drží v náručí jeho matka, vojvodkyňa Catherine z Cambridgea.

Zábery, o ktoré sa postaral celebritný fotograf Matt Holyoak, zachytávajú princa Williama s manželkou a troma deťmi - Louisom, trojročnou princeznou Charlotte a štvorročným princom Georgeom, i širšou rodinou. Na fotografiách sú aj princ Charles s Camillou, vojvodkyňou z Cornwallu, mladomanželia Harry a Meghan, po sobáši známi aj ako vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, rodičia vojvodkyne Catherine, jej sestra Pippa s manželom Jamesom Matthewsom a tiež ich brat James Middleton.

Na jednej je pritom len Catherine so synčekom v záhrade. Princ Louis z Cambridgea sa narodil 23. apríla v londýnskej St Mary's Hospital. Louis Arthur Charles je piaty v poradovníku čakateľov na trón.

Viac o téme: Kate MiddletonPrinc Louis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu