Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Anjelsky krásna modelka dvojnásobnou matkou: Syna porodila doma!

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (6)
Candice Swanepoel (Zdroj: SITA)

MOOI RIVER - Juhoafrická modelka Candice Swanepoel sa stala dvojnásobnou matkou. So snúbencom Hermannom Nicolim privítali v utorok na svete syna. Radostnou správou sa 29-ročná rodáčka z Mooi River v provincii Kwa-Zulu Natal pochválila prostredníctvom služby Instagram, kde prezradila, že chlapca porodila doma.

"Ďakujem všetkým za priania. Náš mužíček sa narodil dnes ráno doma a nemôže byť dokonalejší," napísala modelka k snímke, na ktorej novorodeniatko drží v náručí. Meno chlapca zatiaľ jeho rodičia nezverejnili.

Swanepoel s 35-ročným brazílskym modelom vychováva aj ročného syna Anacu. Dvojica sa zasnúbila v auguste 2015 po takmer desiatich rokoch randenia. Spoznali sa počas pracovného pobytu v Paríži, keď mala Swanepoel 17 rokov.

Candice Swanepoel patrí od roku 2010 k anjelikom svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. V roku 2016 ju magazín Forbes zaradil na ôsmu priečku rebríčka najlepšie zarábajúcich modeliek na svete. Počas Victoria's Secret Fashion Show 2013 sa predstavila v luxusnej Fantasy podprsenke s prívlastkom Royal, ktorej hodnota bola 10 miliónov dolárov.

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu