Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyžitú herečku potrápili bikiny: Zo zadku ich lovila za asistencie paparazzov!

Valeria Marini je rada stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (7)
Valeria Marini je rada stredobodom pozornosti. (Zdroj: SITA)

TOSKÁNSKO - Valeria Marini (51) nie je v našich končinách príliš známa. V rodnom Taliansku ju ale poznajú ako príležitostnú modelku a herečku. Príležitostnú nie preto, že si môže pracovné ponuky vyberať, ale skôr preto, že neváha využiť každú možnosť na to, aby sa o nej hovorilo. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď plastikami poznačená blondínka zočila na pláži paparazzov. Hneď im predviedla "nenápadné" divadielko!

Valeria Marini je rada stredobodom pozornosti. Pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že táto žena miluje výstrednosť a preferuje skôr umelý vzhľad. Niet pochýb, že má tiež rada svoje krivky. Dennodenne ich totiž vystavuje na obdiv cez sociálne siete. 

Polonahá sa nedávno pretŕčala aj na pláži, kde na ňu natrafili paparazzi. A hoci väčšina hviezd z prítomnosti bulvárnych fotografov nie je nadšená, Valeria je opačný prípad. Pred ich objektívom sa vykrúcala zo všetkých strán a neustále si naprávala úsporné bikiny.

Spodný diel ju potrápil o čosi viac. Vyumelkovaná blondínka však neváhala a za zvuku cvakania fotoaparátov si neposlušné gaťky lovila zo zadku. 

FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Valeria Marini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu