Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Shakira ovládla Londýn: Jej stehná zabrali celé pódium!

Shakira Zobraziť galériu (11)
Shakira (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bolo sa na čo pozerať! Slávna speváčka Shakira (41) v rámci svojho turné zavítala aj do Veľkej Británie, kde mala koncert v pondelok večer. Ako prezrádzajú zábery z neho, fanúšikovia si ozaj prišli na svoje. Blondínka sa s nimi ochotne objímala a okrem spevu im dopriala aj príjemný vizuálny zážitok.

Majstrovstvá sveta vo futbale sú za rohom. Tie, ktoré sa konali v roku 2010, výrazne ovplyvnili životy kolumbijskej speváčky Shakiry a futbalistu Gerarda Piquého. Spojila ich hymna majstrovstiev - Waka Waka, ktorú kráska naspievala. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Zatiaľ čo sa Gerard pripravuje na majstrovstvá, jeho krásna manželka Shakira vo veľkom koncertuje. Pred pár dňami sa predviedla v Asterdame, kde ju videli prvýkrát naživo vystupovať aj synovia Milan a Sasha. 

Začiatkom tohto týždňa sa blondínka predviedla v Londýne. Na instagrame sa okrem iného pochválila zábermi, ako sa v úvode koncertu srdečne zvítala s fanúšikmi. Za zmienku stojí, že na pódiu vystriedala viacero vydarených kostýmov. Zaujímavým zážitkom mohlo byť aj to, že vďaka špeciálnym efektom spievala Shakira pod svojou zväčšeninou. 

Shakirine stehná v nadrozmernej veľkosti.
Zobraziť galériu (11)
Shakirine stehná v nadrozmernej veľkosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu