Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ženy celého sveta po ňom šaleli: TOTO je manželka Osobného strážcu!

Kevin Costner a Christine Baumgartner Zobraziť galériu (7)
Kevin Costner a Christine Baumgartner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tejto kráske patrí jeho srdce! Herec Kevin Costner (63) sa na nedostatok fanúšičiek sťažovať nemôže. Pri sledovaní počinu Osobný strážca nejedna z nich túžila byť na mieste slávnej Whitney Houston. Charizmatický umelec však už roky má oči len pre svoju manželku Christine Baumgartner (44). Dvojica sa v týchto dňoch ukázala v spoločnosti a podľa nás im to spolu veľmi pristane. Súhlasíte?

Hoci Kevin Costner bude pre mnohých navždy spätý s filmom Osobný strážca, herec má na konte účinkovanie v mnohých ďalších počinoch a realizoval si tiež ako režisér či producent. Aktuálne mal premiéru seriál s názvom Yellowstone, v ktorom stvárňuje ústrednú postavu. 

Charizmatickému hercovi robila na červenom koberci spoločnosť sympatická manželka Christine. S ňou sa zosobášil v roku 2004 a majú spolu tri ratolesti.

Costner už raz bol ženatý, a to s herečkou Cindy Silva, ktorá bola jeho láskou ešte v školských časoch. Tá mu počas manželstva porodila dve dcéry a syna. Krátko po rozvode mal herec románik, z ktorého vzišiel ďalší syn. Ako vidno, Kevin je plodný nielen čo sa kariéry týka...

Kevin Costner a Christine Baumgartner oslávia v septembri 14. výročie sobáša.
Zobraziť galériu (7)
Kevin Costner a Christine Baumgartner oslávia v septembri 14. výročie sobáša.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kevin CostnerChristine Baumgartner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu