Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vondráčková v ďalšom spore: Zrušila vystúpenie, začalo peklo... ŽALOBA!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková

PRAHA - Helena Vondráčková a jej manžel Martin Michal nemajú problém obrátiť sa na súd, keď ich niečo škrie a majú pocit, že sú v práve. Najnovšie ich k tomuto kroku dohnal starosta istej českej obce. Podľa manažmentu speváčky totiž došlo ku klamaniu tých, čo si kupovali lístky, a tak stálica hudobnej scény svoje vystúpenie zrušila. A dočkala sa za to vyhrážok!

K zrušeniu koncertu došlo 8. júna, pretože usporiadateľ slávností v Dolných Studénkach prezentoval vystúpenie Heleny Vondráčkovej ako spoločný koncert s Václavom Neckářom. Obaja pritom mali vystupovať zvlášť a manažment pokladal takúto reklamu ako klamanie tých, čo si lístky zakúpia. 

Údajne starostu mesta na chybu upozornili, no nenapravil ju. Dokonca aj po tom, čo spevácka diva svoju účasť zrušila, lístky sa naďalej predávali rovnakým spôsobom. „Ak by z vašej strany platilo zrušenie koncertu, budeme musieť, aj keď neradi, tiež mediálne zareagovať,” upovedomil ľudí okolo Vondráčkovej starosta Radim Sršeň. Pri telefonickom rozhovore vraj v opitom stave počastoval manažment urážkami, za ktoré sa neskôr ospravedlnil. 

Martin Michal sa však rozhodol konať. Kvôli chybe usporiadateľov totiž dokonca na vystúpenie nebola uzavretá ani zmluva, a tak predávanie vstupeniek vníma ako podvod. Starostovi adresoval takéto slová: „Vašu vyhrážku mediálnou reakciou berieme už len ako pokus o vydieranie a v tomto smere sme na základe vášho postoja vydali pokyn právnemu zástupcovi, aby sa obrátil na Políciu ČR pre podozrenie z trestného činu klamania spotrebiteľa, poškodzovania cudzích práv a vydierania. Na záver len chcem podotknúť, že pre pochybenie vašich pracovníkov nebola zmluva uzavretá a napriek tomu, že je vám táto skutočnosť známa, predávate vstupenky na pani Vondráčkovú i naďalej, čo je podvodné konanie, ktoré sa snažíte zakryť pokusom o vydieranie.” Informácie pochádzajú od manažmentu speváčky Heleny Vondráčkovej. 

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu