Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kim Kardashian neprestáva šokovať: Holé prsia a... Preboha, navliekla sa do igelitu?!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ejha, a toto je čo?! Kim Kardashian (37) je už niekoľko rokov považovaná za módnu ikonu. Jej štýlom obliekania sa inšpirujú milióny žien po celom svete. V týchto dňoch sa však na sociálnej sieti Instagram pochválila takým fashion výstrelkom, že sa nad ním pozastavila nejedna z jej obdivovateliek. Známa Američanka sa totiž navliekla do niečoho, čo pripomínalo igelit... A pod ním bola úplne hore bez!

Kim Kardashian je obdivovaná nielen pre svoje ženské krivky, ale v neposlednom rade pre štýl obliekania. Vo svetovom šoubiznise je bez pochýb považovaná za jednu z najväčších trendsetteriek. V týchto dňoch sa však na sociálnej sieti Instagram pochválila outfitom, ktorý by od nej zrejme okopírovala len máloktorá žena. 

Najznámejšia reality šou hviezdička sa totiž navliekla do šiat, ktoré pôsobili, akoby boli vyrobené z priehľadného igelitu. Pod nimi mala už iba svetlé nohavičky... Nič viac! Zvyšok toho, čo nebolo určené pohľadu verejnosti, už iba zahalila kabátom. No ale keď sa pozrieme na túto tmavovláskinu kreáciu, to mohla ísť do spoločnosti naozaj už aj bez šiat. Čo poviete?

 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu