Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo známeho herca je iný človek: Pedofil a sexuálny predátor!

Viete, na koho sa pozeráte? Zobraziť galériu (6)
Viete, na koho sa pozeráte? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Spoznali ste ho? Herec Shia LaBeouf (31) má na konte viacero škandálov. Popri ich vyrábaní bol však aj pracovne aktívny a jeho tvár vám môže byť známa z viacerých počinov. V týchto dňoch nakrúca film o svojom živote, kde stvárňuje vlastného otca, o ktorom sa v mediách hovorilo ako o sexuálnom delikventovi.

Herec Shia LaBeouf mal pomerne zvláštne detstvo. V rozhovoroch otvorene hovorí napríklad o tom, že ako 10-ročný s otcom Jeffreym, ktorý bol vojnovým veteránom, fajčil marihuanu.

Niet preto pochýb, že film s názvom Honey Boy (taká bola hercova prezývka) bude dosť zaujímavý. Ako prezrádzajú zahraničné médiá má zachytávať práve obdobie jeho detstva, dospievania a komplikovaného vzťahu s otcom. V týchto dňoch sa dostali na verejnosť prvé fotky z nakrúcania a ako vidno, Shia sa kvôli tomu výzorovo dosť zmenil.

Za zmienku stojí, že Jeffrey LaBeouf patrí medzi hľadaných amerických kriminálnikov a je už pár rokov na úteku. Je registrovaný ako pedofil a sexuálny predátor. V roku 1981 znasilnil mladé dievča, za čo si odsedel pár rokov a neskôr zmlátil istého homosexuála. 

Shia spomína na otca ako na večne sfetovaného muža. „Žili sme v takej hipisáckej komunite. Keď som bol dieťa, tak na mňa dokonca vytiahol pištoľ. Je veľký manipulátor, ale aj tak ho mám stále rád,” povedal v jednom z rozhovorov známy herec. 

Shia LaBeouf stvárňuje vo filme Honey Boy svojho otca.
Zobraziť galériu (6)
Shia LaBeouf stvárňuje vo filme Honey Boy svojho otca.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá Shia LaBeouf za bežných okolností.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Shia LaBeouf za bežných okolností.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu