Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spevácka hviezda nezvládala úspech: Takéto chvíle nechce zažiť nikto z nás

Kanadský spevák Shawn Mendes Zobraziť galériu (6)
Kanadský spevák Shawn Mendes (Zdroj: SITA - Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

NEW YORK - Kanadský spevák Shawn Mendes mal problémy so slávou a keď sa stal úspešným, sprvu sa z toho cítil zle. Vyjadril sa tak v rozhovore pre magazín New York.

„Môj stav mysle bol na tom veľmi zle. Byť úspešným je veľmi ohromujúce," uviedol 19-ročný interpret s tým, že sa ho každý pýtal, ako sa mu darí byť úspešným a ako svoj úspech dokáže udržať, keď poriadne nevie, ako na to. „Bolo to najhoršie. Raz do týždňa som sa rozplakal. Myslel som si, že sa ma každý pokúšal dostať," priznal umelec.

Aj napriek prvotným problémom rodák z Toronta úspech vo svojom živote napokon prijal. „Zmieril som sa s tým, že toto je ono. Rovnako ako pri čomkoľvek, od čoho ste závislý, existujú dôvody, prečo to nenávidíte a milujete, takže mi to nelezie na nervy. Môžem robiť najúžasnejšie veci na svete," dodal Mendes.

Shawn Peter Raul Mendes sa dostal do povedomia verejnosti coververziami skladieb na službe Vine. V roku 2014 vydal debutové The Shawn Mendes EP, pričom o rok neskôr ponúkol štúdiový album Handwritten, na ktorom sa nachádza napríklad úspešný singel Stitches. Predvlani spevák uviedol na trh nahrávku Illuminate, s ktorou rovnako ako s prvou štúdiovkou dobyl americký albumový rebríček Billboard 200. Ten rok vydal tretí štúdiový album s názvom Shawn Mendes, ktorý sa na trh dostal 25. mája.

Viac o téme: SlávaSpevákShawn Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu