Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna Jennifer Aniston u kaderníka: 3 hodiny, 340 eur a TOTO je výsledok!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston (Zdroj: Profimedia)

BEVERLY HILLS - Chce sa páčiť! Herečka Jennifer Aniston (49) si je veľmi dobre vedomá, že ju jej vzhľad živí. A tak sa udržiava v dobrej kondícii. Samozrejmosťou je pre ňu tiež starostlivosť o pleť a vlasy. Tie sú korunou krásy. A veru, seriálová Rachel sa o ne stará naozaj kráľovsky.

Jennifer Aniston je slávnou herečkou, ktorú netreba nikomu predstavovať. Nečudo, že má paparazzov bežne v pätách. Po rozchode s manželom Justinom Therouxom o čosi intenzívnejšie. 

A hoci bulvárnym fotografom sa ju ešte s nejakým novým mužom nepodarilo nafotiť, ich posledné zábery si aj tak zaslúžia pozornosť. Najmä preto, že si na ne počkali zhruba tri hodiny. 

Práve takýto čas strávila Jennifer v kaderníctve, kde sa počas uplynulého týždňa vybrala. Ako informujú zahraničné médiá, jeho návšteva ju mohla vyjsť na 400 amerických dolárov, čo je v prepočte 340 eur. 

Ako vidno, Jennifer ostala verná svojmu imidžu a štýlu, ktorý už desiatky rokov nemení. S inou farbou vlasov a strihom sú ju asi ani nikto nevie predstaviť.   

Takto vyzerala Jennifer Aniston po troch hodinách strávených v kaderníctve.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Jennifer Aniston po troch hodinách strávených v kaderníctve.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu