Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca FOTO známej speváčky: Na pódiu ukázala holú vagínu!

Lily Allen Zobraziť galériu (6)
Lily Allen (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Fúha! Speváčka Lily Allen (33) poriadne šokovala svojich priaznivcov. Na twitteri totiž zverejnila momentku, ktorá ju zachytáva na pódiu s rozkročenými nohami. Škandalózne je na tom to, že bola bez nohavičiek. Čo na margo záberu povedala?

Využila to! Speváčka Lily Allen, ktorá má na konte viacero škandálov, sa opäť hlási o slovo. Začiatkom roka totiž na jej profil na twitteri pribudla fotka, na ktorej speváčke vidno pod sukňu a je jasné, že nemá nohavičky. „Lily, tento záber bude na internete už navždy,” znie komentár istého pána.

Prekvapivé je, že umelkyňa na jeho slová zareagovala až v týchto dňoch. A to tak, že škandalóznu fotku, ktorá vznikla v roku 2014, opäť zverejnila a pridala tento komentár - „Pozrite sa na moju upravenú vagínu, z ktorej vyšli tri ľudské bytosti.” A zároveň dodala, že 8. júna uzrie svetlo sveta jej nový album s názvom NoShame. 

Nuž, vyzerá to tak, že Lily, ktorá je dvojnásobnou matkou a má za sebou aj dva potraty, nevie, čo je to hanblivosť. A v šoubiznise nie je jedinou, že?

Škandalóznu FOTO Lily Allen nájdete v GALÉRII>>    

Viac o téme: Lily Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu