Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Promi rodina na svadbe: Wau, okolo Douglasa sa fakt motajú len kočky!

Michael Douglas Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna krajšia ako druhá! Herec Michael Douglas (73) patrí k hviezdam, ktoré sú aktívne na sociálnych sieťach. Pravidelne sa tam chváli svojou atraktívnou manželkou a nemenej peknou dcérou. Na aktuálnych záberoch vša pózuje aj ďalšia fešanda. Kto je to?

Slávny herec Michael Douglas sa môže pochváliť nielen hviezdnou kariérou. Za zmienku totiž stojí aj jeho súkromie. Má za sebou dve dlhoročné manželstvá. Aktuálna žena,Catherine Zeta-Jones, mu povedala svoje "áno" v roku 2000 a porodila mu syna a dcéru Carys, z ktorej rastie pekná slečna.  

Celá prominentná rodinka sa v týchto dňoch zúčastnila svadby, kde bola nevestou bývalá opatrovateľka detí hereckej dvojice - Danielle. Pri pohľade na usmievavú blondínku si zrejme mnohí chlapi povedia, že takúto babysitterku by dopriali aj svojim ratolestiam...

Našťastie, práca sympatickej Danielle pre slávny pár sa zaobišla bez škandálov. Že boli ich vzťahy dobre a vrúcne potvrzuje i to, že Douglasova dcéra Carys bola na svadbe družičkou. 

Okolo MIchaela Douglasa sa motajú krásne ženy - manželka Catherine, dcéra Carys, či opatrovateľka Danielle.
Zobraziť galériu (6)
Okolo MIchaela Douglasa sa motajú krásne ženy - manželka Catherine, dcéra Carys, či opatrovateľka Danielle.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu