Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Unikli info o žúre Meghan a Harryho: Clooney sa ozaj predviedol, ženíchova bývalka... Aha!

Princ Harry s manželkou Meghan Zobraziť galériu (4)
Princ Harry s manželkou Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nuda to rozhodne nebola! Keď si princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markle (36) sľubovali vernosť až do smrti, prizeral sa tomu praktický celý svet. Po oficiálnych oslavách sa však mladomanželia prezliekli do menej formálnej garderóby a vybrali sa žúrovať so svojimi najbližšími. Párty však prebiehala v maximálnom súkromí. Čo sa na nej dialo?

Na topkách sme vás informovali, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa vybrali na svoju svadobnú párty ozaj štýlovo. Medzi zhruba 200 vyvolených hostí prišli na elektrickom Jaguári vyrobenom v roku 1968. Fotografom počas jazdy v luxusnom aute ochotne zapózovali, no z párty sa už na verejnosť nedostali žiadne ďalšie zábery. 

V médiách sa ale objavilo aspoň pár informácií o tom, čo sa na súkromnej oslave dialo. O zábavu sa staral DJ Sam Totolee, ktorý je Harryho obľúbencom. Počas večierka mali Meghan a Harry novomanželské prejavy. Herečka ten svoj zakončila slovami - Našla som svojho princa. Ako manželia si prvýkrát zatancovali na skladbu I Wanna Dance With Somebody.  

Zábavu si naplno užíval herec George Clooney, ktorý predviedol svoje tanečné nadanie. Okrem manželky Amal povykrúcal aj nevestu Meghan, či jej švagrinú Kate. A hoci hollywoodsky krásavec nie je zvyknutý na to, že ho ženy odmietajú, tentokrát sa s tým musel zmieriť. Vojvodkyňa z Yorku - Sarah Ferguson totiž jeho žiadosť o tanec odignorovala. Známemu hercovi však náladu nepokazila a on sa dokonca stihol predviesť aj ako šikovný biznismen. Bez rozpakov skočil za barový pult a prítomným ponúkal svoju vlastnú whisky.

Geroge Clooney s manželkou Amal
Zobraziť galériu (4)
Geroge Clooney s manželkou Amal  (Zdroj: SITA/AP)

Mimochodom, drinky, ktoré sa na párty podávali, mali názvy súvisiace s armádou. A to na počesť obdobia, keď Harry slúžil v leteckej armáde. 

Ktovie, či práve miešané drinky sa postarali o to, že bývalá priateľka princa Harryho Chelsy Davy mala výrazne lepšiu náladu. Médiá totiž obleteli fotky z obradu, keď sa tvárila poriadne kyslo. Na párty ale vraj mala dobrú náladu a Meghan dokonca objímala.  

Chelsy Davy sa počas obradu netrávila veľmmi nadšene
Zobraziť galériu (4)
Chelsy Davy sa počas obradu netrávila veľmmi nadšene  (Zdroj: youtube.com)

Novomanželia odišli z párty zhruba o polnoci. Ostatní hostia v zábave ešte pokračovali. Na nevestinu matku Doriu zrejme doľahol časový posun. V aute, ktoré ju viezlo z párty, vraj behom minúty zaspala. 

Meghan Markle so svojou mamou
Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle so svojou mamou  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Kráľovská svadbaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu