Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V nemocnici ošetrovali hudobnú superhviezdu... A zamestnanci podľahli zvedavosti

Ed Sheeran Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

IPSWICH - Vedenie nemocnice v anglickom Ipswichi potrestalo dvoch zamestnancov, ktorí bez odôvodnenia nahliadli do osobných záznamov anglického speváka a hudobníka Eda Sheerana. Informuje o tom portál BBC s tým, že jeden z nich dostal písomné upozornenie a druhého prepustili.

Dvadsaťsedemročný rodák z Halifaxu sa do opatery zdravotníckeho zariadenia dostal v októbri po nehode na bicykli. Hudobník si vtedy poranil pravé zápästie a ľavé predlaktie a následne musel zrušiť niekoľko ázijských koncertov.

Nemocnica nezverejnila podrobnosti o incidente, no uviedla, že obaja zamestnanci nahliadli do "informácií o pacientovi bez legitímneho alebo klinického dôvodu". Vedenie zariadenia už dávnejšie informovalo, že preveruje starostlivosť o prominentných pacientov. Zaujímali sa pritom okrem iného o dodržiavanie dôvernosti a tiež súkromia pacientov a ich najbližších.

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a ÷ (2017). So všetkými troma nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má napríklad štyri Grammy, päť BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

Viac o téme: NemocnicaSpevákEd Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu