Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa modelka vyvenčila zajačika: Prvýkrát v spoločnosti a hneď ako manželia!

Heidi Klum a Tom Kaulitz Zobraziť galériu (31)
Heidi Klum a Tom Kaulitz (Zdroj: SITA)

CANNES - Chce sa vydávať? Medzinárodný filmový festival v Cannes sa pomaličky blíži ku svojmu koncu. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je i charitatívne podujatie nadácie amFAR, ktorého sa zúčastňujú mnohé celebrity. Inak tomu nebolo ani tentokrát. Azda najviac pozornosti si uchmatla modelka Heid Klum (44) a jej milenec Tom Kaulitz (28). Na červený koberec pršli vyobliekaní tak, že pripomínali ženícha a nevestu.

Prehliadkou krásnych žien bolo podujatie, ktoré v rámci filmového festivalu zorganizovala nadácia amFAR. Podporiť výskum a prevenciu proti AIDS prišlo množstvo modeliek. Na červenom koberci sa predviedli napríklad Elsa Hosk, Winnie Harlow, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Petra Němcová, ale aj Heidi Klum. 

Posledná spomínaná sa tentokrát nepýšila len dokonalým krivkami. Zaujala aj vďaka tomu, že jej robil garde výrazne mladší milenec Tom Kaulitz. Slávna Nemka a člen kapely Tokio Hotel mali v spoločnosti svoju premiéru. A treba uznať, že im to spolu celkom pristane.

Plavovláska zvolila bielu róbu, vďaka čomu pripomínala nevestu. Tom stavil na čierne nohavice, košeľu a sako rovnakej farby. Fádne ale rozhodne nevyzeral. 

Viac FOTO z podujatia amFAR nájdete v GALÉRII>>

Heidi Klum
Zobraziť galériu (31)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu