Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráľovská svadba poznačená škandálom: To, čo prežíva Meghan, by nechcela žiadna!

Meghan Markle a princ Harry musia pár dní pred svadbou riešiť nepríjemné záležitosti. Zobraziť galériu (6)
Meghan Markle a princ Harry musia pár dní pred svadbou riešiť nepríjemné záležitosti. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nepríjemné! Pre princa Harryho a Meghan Markle by mala byť blížiaca sa sobota jedným z najkrajších dní ich života. Krásnu herečku mal k oltáru priviesť jej otec Thomas. Podľa medializovaných informácií sa však zrejme na kráľovskej svadbe neobjaví. Dôvodom sú zdravotné problémy, ale aj to, že svojej slávnej dcére urobil veľkú hanbu.

Herečka Meghan Markle by mala v týchto chvíľach prežívať radosť spojenú s blížiacou sa svadbou. Namiesto toho musí riešiť nepríjemnosti, o ktoré sa postarala jej rodina. Najskôr ju jej nevlastní súrodenci v médiách poriadne poohovárali, teraz sa jej o rušné chvíle postaral otec. 

Thomas Markle nečakane odvolal svoju účasť na sobotňajšej svadbe. Pred pár dňami totiž prekonal infarkt. Médiá sa však nazdávajú, že za jeho rozhodnutím je aj čosi iné.

Otec známej tmavovlásky sa totiž dohodol s bulvárnymi fotografmi a dal sa im zvečniť pri tom, ako si v internetovej kaviarni obzerá fotky svojej dcéry a princa Harryho. Podnikavý sedemdesiatnik dostal za "náhodné" fotky zaplatené. On sa však bráni so slovami, že tak urobil preto, aby ho verejnosť videla v dobrom svetle. 

„Ide o osobné záležitosti slečny Markle,” uviedol vo vyhlásení Kensingtonský palác. Podľa medializovaných informácií Meghan prosí otca, aby si to ešte rozmyslel. Zo vzniknutej situácie je nešťastná a rovnako tak aj samotný Harry. 

Thomas Markle - otec budúcej nevesty na fotke pár dní po tom, čo podľa vlastných slov prekonal infarkt.
Zobraziť galériu (6)
Thomas Markle - otec budúcej nevesty na fotke pár dní po tom, čo podľa vlastných slov prekonal infarkt.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská svadbaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu