Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásne! Hviezdny Tom Hanks už 30 rokov miluje túto ženu

Tom Hanks a Rita Wilson Zobraziť galériu (6)
Tom Hanks a Rita Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kým nás smrť nerozdelí! V šoubiznise je to pomerne vzácnosť, keď sa dajú dokopy dve hviezdy, ktoré spolu vydržia desiatky rokov. Krásnym príkladom harmonického manželstva sú napríklad Tom Hanks (61) a Rita Wilson (61). Tí nedávno oslávili 30. výročie sobáša. Pozrite sa, ako sa od svojho veľkého dňa (ne)zmenili!

Tom Hanks a Rita Wilson sa zoznámili v roku 1984, keď sa stretli počas nakrúcania seriálu Bosom Buddies. Ich vzťah sa začala o pár mesiacov neskôr a v roku 1988 si povedali svoje "áno". Pre slávneho herca to je druhé manželstvo a k synovi a dcére mu pribudli ďalší dvaja synovia. 

Tom Hanks a Rita Wilson stvárnili zaľúbencov aj pred kamerami.
Zobraziť galériu (6)
Tom Hanks a Rita Wilson stvárnili zaľúbencov aj pred kamerami.  (Zdroj: youtube.com)

Dvojica v uplynulých dňoch oslávila 30. výročie sobáša, čo v šoubiznise nie je až také časté. „Sme požehnaní, lebo sa máme naozaj radi. Aj u nás sú občas búrky, ale nie je to nič vážne. Vždy sa dá cez to preniesť,” povedal na margo svojho manželstva obľúbený herec.   

Zaujímavé je, že keby sa Tom a Rita spoznali skôr, možno by z nich ani manželia neboli. „Keby sme my dvaja chodili do rovnakej školy, tak by som určite nenabral odvahu, aby som ju oslovil. Bola príliš temperamentná, krásna a veľmi obľúbená,” uviedol Hanks pre 60 Minutes. A Rita so smiechom dodala, že zrejeme by mu ani nedla šancu, aby išli spolu na rande.  

Tom Hanks a Rita Wilson v deň svadby a po rokoch.
Zobraziť galériu (6)
Tom Hanks a Rita Wilson v deň svadby a po rokoch.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tom HanksRita Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu