Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávnu herečku ničil život v tučnom tele: Dnes vyzerá skvele!

Charlize Theron Zobraziť galériu (7)
Charlize Theron (Zdroj: Mars Distribution)

LOS ANGELES - Opäť štíhla ako prútik! Charlize Theron (42) je príkladom, že aj herecký chlebíček je dosť náročný. Kvôli poslednej filmovej úlohe totiž musela výrazne pribrať. Sympatická blondínka sa netají tým, že sa takto necítila najlepšie. Na svojich krivkách zapracovala, a tu je výsledok!

Na topkách sme vás už informovali, že Charlize Theron prešla kvôli účinkovaniu vo filme Tully výraznou premenou. V počine totiž stvárnila trojnásobnú matku, a tak pribrala zhruba 22 kíl. „Jedla som veľa a všetko možné. Ale mojou drogou boli čipsy. Jedla som ich všade. Mala som balíček v aute, v kúpeľni, v kuchyni, pri sedačke, v prívese, jednoducho všade, kam som sa pozrela, som mala jedno balenie,” prezradila v nedávnom rozhovore blondínka. 

Zároveň priznala, že vykŕmovacia kúra sa odrazila aj na jej psychike. „Nebola som pripravená, na to, že to bude mať taký dopad. Mala som dokonca depresiu,” povedala na margo toho Charlize. Tá preferuje zdravý životný štýl a pravidelný pohyb. 

K nim sa po skončení nakrúcania aj vrátila. Paparazzi ju nedávno nafotili cestou do posilňovne a známa herečka vyzerala opäť skvele. Kilá navyše podľa vlastných slov zhadzovala zhruba rok a pol. 

Aktuálnu FOTO herečky Charlize Theron nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu